Ordo Equitum Dominae Nostrae Sanctae Mariae Bonaerensis(OSMBA)

Intalnire

 Pe data de 8 mai 2010 la avut loc Pelerinajul National anual din Sighetu-Marmatiei.Procesiunea a pornit din fata Memorialului Victimelor Comunismului si al Rezistentei si s-a indreptat spre Cimitir, unde s-a oficiat Sfanta Liturghie.  

          

 La acest eveniment au fost prezenti alaturi de numerosi pelerini si fete bisericesti si Eminenta Sa Cardinalul Leonardo Sandri, prefect al Congregatiei pentru Bisericile Orientale (Roma) si Excelenta Sa Arhiepiscopul Francisco Javier Lozano, Nuntiu Apostolic, ambasador al Vaticanului la Bucuresti. Inainte de Liturghie, Excelentele lor au vizitat fosta inchisoare.

           

In timpul vizitarii Memorialului, Ambasadorul O.S.M.B.A. domnul Tatomir le-a prezentat pe scurt O.S.M.B.A. si a cerut si primit binecuvantarea Eminentei Sale Cardinalul Leonardo Sandri si a Excelentei Sale, Arhiepiscopul Francisco Javier Lozano.

                    Eminenta Sa, Cardinalul Leonardo Sandri s-a nascut in Argentina, la Buenos Aires, orasul in care este inregistrat O.S.M.B.A. Catedrala Metropolitana a orasului Buenos Aires, biserica speciala de devotiune pentru locuitorii orasului, are in spatele Altarului sau Major o Capela destinata Fecioarei Noastre de Buenos Aires, care astazi este un loc de privilegiu unde Cavalerii O.S.M.B.A. isi aduc omagiul lor special Patroanei si Doamnei lor.

Domnul Tatomir a acordat si un interviu postului de radio RADIO MARIA.

AVE MARIA, GRATIA PLENA